فروشگاه
تماس با ما
نوبت دهی

همه چیز درباره بارداری خوکچه هندی

همه چیز درباره بارداری خوکچه هندی

علل بیماری آلرژیک غدایی

یک سوم موارد آلرژی‌های غذایی به واسطه ترکیبات پروتئینی موجود در غذاها می‌باشد.

بیشتر غذاهایی که با خوردن آن سگ‌ها دچار آلرژی غذایی می‌شوند عبارتند از گوشت گاو، غذاهای همراه با ترکیبات شیر (پنیر)، تخم مرغ، جوجه، گندم،ذرت و پنیرهای تهیه شده از فرآورده های گیاهی (Tofu) و انواع سس‌ها

سگ کارتنی

حتی برخی از مکمل‌های ویتامینی هم اگر بدون مشورت با دامپزشک مصرف شوند سبب بروز آلرژی در حیوان خواهند شد.

برای جلوگیری از بروز واکنش های آلرژیک حاصله از مواد غذایی صاحب سگ باید موادی را که حیوان نسبت به آن حساسیت دارد شناخته و از تماس با خوردن آنها توسط سگ جلوگیری نماید.

دکتر سگ ها

یکی از راههای درمان آلرژیهای غذایی حذف ماده غذایی حساسیت‌زا از جیره غذایی می‌باشد.

بهتر است از یک نوع منبع ثابت پروتئینی برای مدت ۱۲ هفته استفاده شود و در این مدت میزان سلامتی و عدم حساسیت حیوان بررسی گردد. بعد از گذشت این مدت می‌توانید همان رژیم غذایی قبل را هر ۷-۵ روز یک بار و به عنوان یک وعده به حیوان بدهید تا مشکل آلرژی غذایی حل شود.

بهتر است کلا عامل حساسیت‌زای آلرژی، سریع شناسایی شود.

برای حذف عامل حساسیت‌زا از بدن، از مواد پروتئینی که قبلا به سگ خود نداده‌اید استفاده نمایید (مانند گوشت بره، خرگوش، گوسفند، گوزن و یا سایر موارد).

دکتر خوب سگ

سعی کنید در مورد سگهای حساس از آب مقطر یا جوشیده که در داخل یخچال سرد شده استفاده نمایید.

غذاهایی که سبب حساسیت و بروز واکنش‌های آلرژیک غذایی می‌شوند، در تمام طول عمر حیوان را تهدید می‌کنند؛ لذا باید ضمن شناسایی آن مواد و عدم
مصرف غذایی در جیره سگ، از غذاهای جایگزین و مناسب که سبب بالانس جیره غذایی می‌شود استفاده نمایید. بهتر است برای کسب اطلاعات بیشتر در این موارد با دامپزشک مشورت نمایید.